Babcia Hiacynta

poznaj zwierzaka

Babka jest charakterna 🙂 Nie nadaje się do domu z dziećmi ,bo potrafi pacnąć łapą jak za długo się jej ” zawraca głowę” 😉 Lubi mizianie , drapanie w wybranych rejonach ciała przez czas akceptowany przez drapaną 🙂 I generalnie  nie jest kłopotliwa. Jedzenie , spanie ,mizianie… itd itd 🙂

Babka całe życie spędziła jako kot wolno  żyjący. Mieszkała na cmentarzu junikowskim i jakoś sobie radziła. Wszystkim kotom zapewniłyśmy budki i są regularnie dokarmiane. Jednak  starość powinna już spędzić w domu , pod kontrolą i obdarzona miłością . Obecnie jest w naszym szpitalu i dochodzi do siebie po zabiegu. Ma usunięte wszystkie zęby i leczymy infekcję dróg oddechowych. Na cmentarz nie wróci .

Czy znajdzie się ktoś kto zechce dać Babci dom ? Szukamy domu choćby tymczasowego – zapewniamy wikt i opiekę weterynaryjną.

Poznań i bliska okolica.
Więcej zdjęć i filmów na FB #babciahiacyntafb

Data urodzenia: maj 2008

Sterylizacja ✔️
Odpchlenie ✔️
Odrobaczenie ✔️
Szczepienie ✔️
Chip ✔️

Testy FeLV / FIV ujemne , nie jest nosicielem koronawirusa / FIP✔️

pobierz dokumenty adopcyjne

oni też czekają na pomoc

Jeśli widzisz, że żywym istotom dzieje się krzywda - reaguj natychmiast!

Przyjmujemy zgłoszenia z Poznania i okolic. Możesz napisać do nas e-maila lub zostawić nam wiadomość na messengerze. czekamy również na telefon od ciebie. współpracujemy z policją, strażą miejską i strażą gminną.